Mijn passie

Sharon Advokaat FotoSaar.nl

Sharon Advokaat van FotoSaar.nl

Mijn naam is Sharon Advokaat en fotografie is altijd een passie van mij geweest. Op mijn werk fotografeer ik al jaren voor diverse publicatiedoeleinden. In januari 2012 heb ik een Canon spiegelreflexcamera gekocht met verschillende lenzen. Via Facebook liet ik wat werk zien en kwamen er steeds meer verzoeken binnen. In een jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan dus de hoogste tijd voor een website!Fotoshoot in de buitenlucht

Familie-, kinder- en portretfotografie in de buitenlucht vind ik het leukst om te doen. Graag ga ik met u op pad waarbij we in ontspannen sfeer een leuke fotoshoot van u, uw gezin of meerdere gezinnen maken. Ik denk graag met u mee over ideeën voor een speciale originele foto, een project, foto’s voor uw bedrijf, een feest of originele kaart bijvoorbeeld. Op deze website vindt u een impressie van mijn reportages.

FotoSaar op Facebook

U kunt mij volgen via Facebook. Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op of vul het contactformulier in. Ik reageer zo spoedig mogelijk.